Jag kan knappt andas!!! Jag ska på anställningsintervju!!!
Jag sökte en tjänst som kassapersonal på Jula, till det nya varuhuset i Borlänge, för ca 1 månad sen och imorse fick jag brev från dem. Jag trodde ju såklart att det skulle stå “tack för din ansökan men..” (som vanligt) men det gjorde det inte! Det stod ANSTÄLLNINGSINTERVJU med stora bokstäver och så står det att jag ska dit på onsdag i nästa vecka! YIHOOOOO!!!!

Jag är redan nervös! Jag har aldrig kommit så här långt, för mig betyder det JÄTTEMYCKET! Och jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får jobbet!!! Jag har aldrig haft ett jobb tidigare och det skulle kännas underbart! Men jag vågar ju inte hoppas för mycket heller, såklart…
Så snälla Ni, på onsdag morgon måste ni hålla alla tummar (och tår) så hårt ni kan och önska mig lycka till! 🙂

Har läst brevet om och om igen säkert 40 gånger nu och jag har fortfarande svårt att fatta det, tänk att de vill ha dit MIG på intervju! Wow!
Det första jag gjorde var att skrika till Jonas, han undrade ju om jag blivit galen (innan han fattade vad det var) och sen ringde jag till mamma!
Jonas hade också sökt jobb där, fast på “golvet” som säljare, och han blev tyvärr inte kallad till en intervju. Kanske det är min tur nu? Jag har ju alltid varit den som fått stå tillbaks, vara hemma med barnen osv när Jonas jobbat.

Åhhh, hoppas, hoppas, hoppas!
Och jag tycker ju att det är superkul att sitta i kassan, det trivs jag verkligen med! Jobbade ju i kassan (nja, det var ju en praktik, men jag gjorde minst lika mycket som alla andra) på ullared2 i Morgongåva när vi bodde där och jag fick mycket beröm för att jag var både snabb, trevlig och noggrann.
Ja, nog om det…

Jag fick ett mail från B-One här om dagen (mitt webbhotell) och de har tydligen ökat mitt utrymme från 250 Mb till 600 Mb- helt utan kostnad! Skoj! Sånt gillar jag!
Nu använder jag ju inte mer än typ 100 Mb (än så länge) men då vet man att man inte behöver snåla på utrymme iallafall!

Idag regnar det ute, riktigt skitväder! Jag vill ha sol och värme!!!
Var på Ica Maxi i Borlänge i tisdags och då hittade jag ett balkongbord där som jag jättegärna vill ha! Ett sånt som man hänger på balkongräcket, i trä. De andra jag hittat har varit i vit plast och det vill jag inte ha. 350:- kostade det, och så måste vi ju ha 2 stolar också. Vill ha!!!!
Ja ja, får se hur det blir, om vi kan ta oss råd till det eller inte…

Nu ska jag sätta mig och skriva socansökan och ansökan till Majblomman…

Ha det gott!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry