Andra dagen av 90 idag.
Jag har lyckats installera vågen och stegräknaren och inatt sov jag med “sömntrackern” på.

Igår åt jag frukost enligt vårt kostschema men lunchen och middagen blev inte riktigt rätt eftersom jag inte hunnit handla. Nudlar till lunch och min goda chili con carne till middag. Men jag tänkte mig för och åt inget annat under hela dagen. Senare på kvällen stoppade jag i min en halv avokado.
Det är tur att jag börjat tycka om avokado :mums: …

Igår kväll shoppade jag mat för en hel vecka enligt kostschemat så nu har jag inga ursäkter!

Gårdagens frukost bestod av havregrynsgröt med mjölk och bär. Jag använde mammas vinbär.
Idag bestod frukosten av en smoothie och ett ägg, såååå gott!

 

Igår kom jag upp i 9500 steg så jag lyckades nästan uppnå målet på 10.000 steg. Idag har jag redan hunnit med dagens styrketräningspass och lite “insanity-träning” men solen skiner så i eftermiddag efter lunchen blir det nog en långpromenad runt sjöarna.