Idag har det varit en riktigt bra dag!
Jag trodde att jag hade fått sovmorgon och vaknade utvilad, men när jag tittade på klockan var den bara åtta! :curious: Haha, ja jag var ju ändå vaken så efter några timmar med kaffe och dator fick jag med mig Jonas, Clara, Maxi och valparna ut.

Väl ute så sprack det upp och solen sken! Åhh vad härligt! 🙂
Vi var ute i nästan en timme, satt vid väggen på skolgården och valparna fick leka av sig. Full fart!

Klicka på pilen i mediaspelaren för att visa nästa klipp. Det finns totalt 5 klipp.

Vi gick hem och städade lite och sen slappade vi en stund innan det var dags att bege sig ut igen. Sms:ade våra valpköpare som följde med oss och valparna ut. Var ute i någon timme även denna gång och valparna blev så trötta att de somnade hela högen.

Nu sitter jag och väntar på att Tette ska komma. Hon behöver hjälp med sin dator och som tack för att Jonas ska fixa den ska hon bjuda på hemlagad köttfärspaj. Lyx!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry