Känner mig jätteseg och har en hemsk huvudvärk, så det blir en kort uppdatering idag.

Jonas kompis Karl kom och hälsade på oss i fm, och vi åkte och käkade pizza tillsammans. Sen åkte han hemåt mot Karlskoga och vi åkte till Ulrika, vovvarnas uppfödare och fikade och tittade på valpisarna. De 2 sista valparna från Elmers kull hämtas på tisdag. Och så hade hon en ny valp hemma, Alf – jättesöt och helvild!

Benjamin och Paulina har lagt sig, Simon sitter och ser en film och Jonas sitter framför datorn han också. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig tror jag… Blir tidig väckning imorrn igen.

Igår städade vi undan en del här hemma, det behövdes för när vi möblerade om struntade vi i allt annat så det låg både disk och tvätt i hela lägenheten, Blä!
På em åkte vi till Jysk och köpte en bokhylla till Jonas, som han ska ha bredvid sitt databord, för att få plats med alla sina pryttlar (alla har ju inte så stora databord som mig!)
Sen åkte vi förbi Lidl och köpte en skena till köket. Gillar den men jag vill verkligen kakla i köket, hatar det gröna!

Imorgon ska jag till Lidl igen och köpa en byrå till hallen. Den är i bok så den passar in till övriga möblemanget eftersom det är så öppet mellan hallen och vardagsrummet. Den är 60 bred och 98 hög, har 2 dörrar och 2 lådor och kostar 299:-, ganska billigt tycker jag. Ovanför den ska jag sätta upp 2 väggljusstakar och så vill jag gärna köpa en bordslampa att ha på den sen. Perfekt nu till vintern, att lägga barnens vantar, mössor mm i.

Har flera annonser ute på bilen nu, både i Fyndbörsen, på Blocket och på Text-Tv. Många har ringt och hört sig för och imorgon kommer det ett par och tittar. HOPPAS att de köper den, vill verkligen bli av med den så att vi kan köpa en kombi! Det behövs med 3 barn och 2 hundar!
Jonas och jag satt och tittade på bilar på Blocket, men alla fina bilar vi hittade kostade mellan 20.000:- – 35.000:- och så mkt pengar har vi tyvärr inte. Suck!

Nä, nu ger jag mig för idag!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry