Vardagsliv

Blixtrar och dunder! Och lite regn…

Av
den
10 juni 2018

ÄNTLIGEN!
Till och med jag tycker att det varit varmt och regnfritt lite väl länge nu. Gräsmattorna är helt gula och det känns som att gå på savannen.

Nu kom äntligen regnet och åskan. Jag sitter ute på altanen och myser och det är en lite häftig känsla att till och med frysa lite.
Följer åskan via datorn och den kommer närmare och närmare….

 

När åskovädret ebbar ut ska jag lägga mig i soffan under en filt och bara mysa. 😍

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  12 juni 2018

  Men visst är det mysigt att få ta på sig nåt istället för att bara klä av sig, hahahaha

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 6
 • 1 771
 • 432 044
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök