Foto Semester/Resor

Blandat från Skansen

Av
den
14 juli 2020

Självklart finns det många fler djur på Skansen, bland annat renar.Tyvärr fick jag inget bra foto på hanen med de största hornen jag sett.

Men även de här fluffiga småhornen är söta!

Järven var ganska skygg men jag fick en skymt iallafall.

Björnmamman var ute och vallade sina ungar men de var väldigt svårfotade så jag nöjde min med Mama bear.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  15 juli 2020

  🤗

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 2 860
 • 406 610
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök