Film & Serier

Blacklist – jag är helt såld!

Av
den
5 oktober 2016

The Blacklist är en amerikansk TV-serie som började sändas 23 september 2013 i USA på tv-kanalen NBC. Serien är skapad av Jon Bokenkamp. Huvudrollerna spelas av James Spader och Megan Boone.

 

Raymond “Red” Reddington, en av FBI: s mest efterlysta rymlingar, kapitulerar på FBI:s högkvarter i Washington, DC. Han hävdar att FBI och han har ett gemensamt intresse av att bli av med farliga brottslingar och terrorister och att han har ovärderlig information. Han säger att han enbart kommer att tala med Elizabeth Keen, en orutinerad FBI-profilerare. Efter att FBI använt Reddingtons information för att hitta en terrorist avslöjar Reddington att denna terrorist bara är den första av många brottslingar som han kommer att hjälpa till med att neutralisera. Under sin egen kriminella karriär har han upprättat en lista över globala brottslingar som han tror utgör ett hot mot samhället och de flesta på listan är okända för FBI. Reddington kallar listan “The Blacklist”.

bl2

Alltså, jag är helt såld!
Efter första avsnittet var jag fast!
James Spader spelar rollen sååå jäkla bra! Han påminner mig på något vis om Hannibal Lecter. Psykiskt störd men fascinerande. Och Megan Boone är bara sååå snygg! 😍

Är inne på säsong två nu och ser flera avsnitt varje dag, det går inte att sluta, vill aldrig att den tar slut dock. Ja när jag väl fastnar så fastnar jag rejält och den här serien jag jag varmt rekommendera!

NBC meddelade den 5 december 2015 att The Blacklist får en fjärde säsong. Woopwoop! 😀

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 92
  • 749
  • 429 973
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök