Foto Vardagsliv

Blåbärsplockning genom min kameralins

Av
den
19 juli 2020

Igår fick jag följa med Jenny och hennes kompis ut i blåbärsskogen.
Nej, jag skulle aldrig få för mig att plocka blåbär men jag tackar inte nej till att rasta kameran som ni vet.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  19 juli 2020

  Jag gjorde som Jenny, stod med ändan i vädret och plockade blåbär igår. Men, attans vad med mygg det var, o svettigt blev det, o då kom ännu flera mygg. Inga såna besvärade er? Väldigt vackra foton på så småttigt att man inte ser det utan kameralinsen! Puss

  • Svara

   Saija

   20 juli 2020

   Det blåste ganska mycket när vi var ute så vi klarade oss undan myggen 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 92
 • 749
 • 429 969
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök