"Jobbigt" Vardagsliv

Bistro Le Parc

Av
den
24 november 2019

Damma av skolfranskan och spotta i boulenäven. Le Parc är något så självklart som en fransk park mitt i Falun med bistro, boule, bar och bageri. Pourquoi pas?

I förra veckan var det dags för AW med mitt team på jobbet och vi besökte Bistro Le Parc i Falun där vi spelade boule och åt en jättegod middag. Kul!

Jag tycker att det är en bedrift att komma sist, så det så! 😉

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  24 november 2019

  Hade du inte centimetrarna på din sida? Bäst att du fortsätter träna då för detta är ju en sport som alla pensionärer sina dagar åt! Ännu har ingen lyckats övertala mig att delta…😋 puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 1
 • 2 467
 • 403 815
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök