Vardagsliv

Best Grip skodubb – vilken smart grej!

Av
den
3 december 2019

Best Grip skodubb kan skruvas i alla typer av skor med gummisula. Monteringen är snabb och enkel med hjälp av monteringsverktyget som medföljer.
Dubben kan enkelt skruvas ur och senare monteras tillbaka.
Spetsen är tillverkad av hårdmetall som är mycket hårt och tåligt mot förslitning.

Best Grip 3000 innehåller:
12 st 3000B med 3,5 mm utstick för framfoten
8 st 3000A med 4,4 mm utstick för häl
Verktyg ingår


Jag som HATAR halka mer än nåt annat blev så glad när jag hittade den här lösningen!
Jag vill inte ha på mig tjocka klumpiga broddar men samtidigt är jag livrädd för att halka. Jag får extrem värk i kroppen av att hela tiden gå och spänna mig, och dessutom ser jag ut som en pingvin när jag går!

Jag fick hem dessa igår och jag bestämde mig för att bara använda hälften av dubben på mina nya skor, den andra hälften ska jag ha till ett annat par skor.
De var superenkla att skruva i med det medföljande verktyget och summan blir under 150 kronor per skopar om man delar upp kitet. Vill man ha fler dubb så kan man givetvis använda allihop.
Dessutom kan man skruva ur dem och återanvända.

Jag köpte mina på Apotea för det rabatterade priset 279 kronor!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 484
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök