Semester/Resor Vardagsliv

Besök på Naturhistoriska riksmuseet

Av
den
2 augusti 2019

Söndag… Idag var det dags att åka hemåt men först hade vi en hel dag att hitta på något på. Eftersom det var lika varmt idag och vi började tröttna på att konstant svettas floder så tänkte vi att det borde vara svalt inne på ett museum. Dessutom var inträdet gratis.

Vi tog bussen mot museet, trodde vi, och hamnade helt galet, haha! Så istället för att krångla oss tillbaka hela vägen så tog vi en varsin elscooter igen, den här gången testade vi Lime.

Parkerade utanför Naturhistoriska

Pratade en sväng med Paulina som var barnvakt åt Vanessa så jag fick “träffa” henne i ett videosamtal. De satt och ritade och hade varit i stan och ätit glass 💕

Även här startade vi besöket med brunch då vi inte ätit något tidigare. Helt ok mat.

Jag har bara svaga minnen härifrån då jag troligtvis varit här med skolan som liten men det är helt klart värt ett besök. Däremot var det inte alls så svalt som vi hade hoppats på!

Inte så lätt att fota genom skinande glasmontrar.

Han ser inte supertrevlig ut

Mycket uppstoppade djur fanns det!

Så söt!

Scary 😬

Efter besöket tog vi oss till Solna centrum där vi drack en iskall islatte och sen gick vi på en shoppingrunda för att inhandla tillbehör till Simons och Malvas nya lilla familjemedlem som de troligtvis får hem idag. En liten misse ❤

Malva skulle också mot Falun så hon bokade in sig på samma buss som jag och efter lite snabb packning så var det dags att dra in mot Centralen och Masexpressen.
Bussresan gick snabbt och 4 timmar senare var jag hemma igen.

Jag har haft en fantastisk liten semestertripp och jag är så himla tacksam för det! Tack Simon och Malva för vår trevliga weekend tillsammans, love you! ❤❤❤

Nöjd tjej

På måndag börjar allvaret igen. Jag jobbar i ganska exakt 8 veckor innan det är dags för nästa semester 😊

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  2 augusti 2019

  Sengångaren och pingvinen blev mina uppstoppade favoriter…tack för alla fina blogginlägg! 💖

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 160
 • 739
 • 403 015
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök