Av
den
30 september 2014

Vi tog en promenad hem till Carina i söndags då Vanessa hälsade på. Blev bjudna på god mat och fika <3

middag

Världens sötaste tjej!

DSCN0572

Koncentrerad på tv;n – en liten stund

Sen låg hon såhär medan hon såg på tv och samtidigt pratade med oss, haha, inte still en sekund!

DSCN0729-MOTION

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  30 september 2014

  Visst är det roligt med de små 🙂
  Just nu är jag hemma hos våran yngsta och barnvaktar honom. Han blev så glad när vi kom, och då blir jag så varm i hjärtat <3
  Kramisar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 42
 • 804
 • 350 384
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök