Djurliv Vardagsliv

Benjamin med valparna

Av
den
12 april 2010

Benjamin blev verkligen poppis inne i valprummet!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  lisa

  13 april 2010

  Vilka rara valpar som får kärlek av Benjamin. Jättefina. Kramen Lisa

 2. Svara

  Synnöve

  16 april 2010

  Hej där allihopa.

  Tassar in från Paula lite så där försiktigt. Vill inte störa valparna, hihi…

  Tänkte bara sända dig ett grattis från nabolandet.

  Hoppas att 23 års dagen blev bra, fniss.

  Kramen nabokäringen 😡
  .-= Synnöve´s senaste blogginlägg >> Vårens första regnbåge….. =-.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 147
 • 950
 • 430 570
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök