Av
den
21 december 2020

Barn är söta när de sover…

Näädå, de är söta vakna också såklart!
Noelle ä nog inne i någon växtfas för hon bara sover och sover. Efter en kort vakentid blir hon trött igen och sover ännu mer. Varken jag eller Paulina är ju vana vid det eftersom hon alltid varit en väldigt vaken bebis men hon verkar ju må bra i övrigt så jag antar att hon bara behöver extra mycket sömn just nu.

Sen oroar vi oss även för hennes bajsande. Idag har det gått 8 dagar sen sist
Det känns länge men hon verkar inte ha direkt ont och hon är inte uppsvälld, och det är ju sällan en bebis som ammas blir förstoppad. Däremot fiser hon, massor! Haha

Noelle äter gärna på händerna HELA tiden

Tänk hur man oroar sig. Från att de föds… och ja, sen tar det aldrig slut.

Och nu har jag ännu ett orosmoment i mitt liv, denna lilla sötsak.
Hon är helt fantastisk men även här oroar man sig som matte. Äter hon tillräckligt, varför väljer hon att sova under soffan eller badkaret, mår hon bra…? Ja ständigt dessa funderingar. Man vill ju att alla ska må så bra som möjligt.

Jag har fått en ny assistent på jobbet

 

En ny sovplats?

Imorse försökte jag sätta mig i soffan med datorn i knät. Det gick sådär… Men det gör absolut ingenting när man är så här söt.

Inatt sov hon bredvid mig i sängen och det var så himla mysigt att vakna till och känna hennes varma päls och höra hennes kurrande. Det här behövde jag!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 77
  • 3 293
  • 398 635
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök