Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Barnbarnsmys, roadtrip och skavsår

Av
den
9 maj 2021

En lugn helg är snart slut…

I fredags efter jobbet kom Vanessa hit för att sova över och efter lite kusinmys så hade vi myskväll med filmmaraton och godis.

På lördagen hjälpte Vanessa mig att sortera foton som jag fotat av med mobilen. Det är supergamla foton från när barnen var små som jag nu fotat av och tänkte göra en fotobok av. Sen har jag sorterat bilderna i 3 högar, en varsin hög till barnen som de ska få.
På eftermiddagen tog vi en tur till Rättvik med Paulina, Emil och Noelle då de skulle köpa salami i ett av stånden.
Efter en McDonaldsmiddag skjutsade vi sen hem lilltjejen för den här gången.

Vaknade till mulet väder och regn, som vanligt… Alltså, kolla väderleksrapporten nedan. Visst, det ska bli varmare men, regn och ännu mera regn. Tur man får gulliga foton skickade till sig så man blir lite gladare.

Jag törstar ju efter sol så jag bestämde mig för att åka in till stan och sola solarium. Missade bussen hem och fick mig en långpromenad i regnet. Nya skor resulterade i ett skavsår

Nu har jag lagat ett gäng matlådor till veckan. Efter mens och godisintag halva helgen så är det nu skärpning.
En blandning av nötfärs, gul lök, morötter och vitkål ska intas tillsammans med isbergssallad. Få kalorier och mättande

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  9 maj 2021

  Isbergssallad mättar ingenting! Bara så du vet…puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 203
 • 1 854
 • 401 318
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök