"Jobbigt" Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Barnbarnsmys och många steg

Av
den
25 mars 2018

Ja jag ligger efter i uppdateringarna här…

Förra helgen, från fredag till lördag, hade vi hand om Vanessa.
Paulina och jag skulle hämta henne på dagis så vi tog bussen till hennes bostadsområde.

Jag minns inte om jag redan berättat men vi har ju haft problem med våra bussar här i nästan 2 veckor. Bussarna inne i vårt område har inte kunnat köra här pga för dålig plogning. Vägen har varit jättesmal och dessutom har vi datumparkering som folk inte följer så båda sidorna av vägen har varit full av bilar vilket gjort att bussen inte kunnat ta sig förbi.
Ett i-landsproblem att behöva gå en 10-minuterspromenad extra, men ganska störande då man är van att kunna ta bussen i närheten.

Iallafall, vi hämtade Vanessa på dais och åkte vidare till Max för att få i oss lite middag innan vi åkte hem, bäddade ner oss i soffan och snaskade godis och såg en film.

Lördagen skulle bli lite stressig så när vi var klara åkte vi för att lämna Vanessa på dagis igen. Hon går på en sk “nattdagis” som är öppet dygnet runt eftersom hennes mamma jobbar lite obekväma arbetstider.
Att ta sig hemifrån oss till Vanessas dagis tog oss nästan 2 timmar! För information så skulle den resan ha tagit oss max 10 minuter med bil! Ibland önskar jag att jag hade körkort….

När vi sen skulle ta oss från dagis och vidare in till stan skulle vi vara tvungna att vänta på bussen i 45 minuter så det blev en promenad istället. På bilden ser det jättefint ut men det blåste tyvärr isvindar!

Tog oss iallafall in till stan och åkte vidare mot Kupolen, käkade sushi till lunch och jag hämtade min dator på jobbet.

Kom hem ganska sent och det var 2 tjejer med mycket trötta ben som la sig i soffan den kvällen!

Söndagen tillbringades först i soffan med jobbdatorn, förberedandes ett personalmöte, och sen åkte jag på besök till mentalvårdsmuseet i Säter tillsammans med ett gäng goa kollegor.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 1
  • 2 467
  • 403 814
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök