Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Barnbarnsmys, bowling, gravljus och många steg

Av
den
1 november 2020

I fredags var det äntligen dags att åka till Stockholm och få en hel helg tillsammans med Freja.

På kvällen gick vi till MOS och bowlade tillsammans med Niklas och Robin och efteråt väntade en välförtjänt pizza.

Mina goa

Igår tog vi en promenad ner till Solna centrum. Vi hade inte planerat frukosten så bra så det blev en frunch på ett hamburgerhak. Kikade runt lite i gallerian innan vi gick hemåt igen och vilade på soffan i ett par timmar.

Framåt kvällen möte vi upp Simons farbror med dotter och gick till Solna kyrkogård för att tända ett ljus på Simons pappas grav.

När vi kom hem, sisådär 13000 steg senare, så väntade en mumsig ostbricka och de sista avsnitten av “Estoniakatastrofen” innan vi dök ner i sängen.

Idag ska jag åka hemåt igen för imorgon är det dags att jobba. Min buss går ganska sent i eftermiddag vilket känns skönt, då får jag nästan en hel dag till här.
Sen hoppas jag att vi ses i jul igen!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 256
  • 1 313
  • 341 555
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök