Mat, Bak & Recept

Banan- och kesoplättar

Av
den
7 maj 2014

Lagade jättegoda banan- och kesoplättar till frunch idag.
Jag började med ett recept som bestod av mosad banan, ägg och keso, men de var hopplösa att steka, de bara föll isär. Så jag tillsatte en dl pannkaksmix och någon dl vatten och då blev det genast bättre och lättare att steka.

Serverade plättarna med lite jordgubbar. Mums!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 46
  • 1 752
  • 392 787
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök