Vardagsliv

Badbomb från Lush

Av
den
6 juni 2017

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att bada i yttre rymden?

Bjud in kosmos till ditt badrum med denna rymdbadbomb och bli din egen väktare av galaxen. En fantastisk mix av pepparmint och neonfärger skickar iväg dig på en raketfärd med sprakande godis runt vintergtaan och tillbaka. Stjärnformationer virvlar och sprakar och skapar en en explosion av färger och en skimrande vortex i natthimlen med vågor av silverglitter. Innan du hinner slungas alltför långt ut i rymden tar lager av vetivert och sandelträ tag i dig med minnen av mänsklig kontakt och hint av after shave från 80-talet och de jordiga dofterna kommer försiktigt ta med dig genom atmosfären tillbaka till ditt badkar.

www.lush.com

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 219
  • 2 467
  • 406 342
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök