Vardagsliv

Bad, vindsröj, promenader och vårtecken blandat med hagelstormar

Av
den
23 april 2017

Den här lilla godingen fick sig ett rejält bad igår då hela han stank kiss! Nu luktar han sååå gott och pälsen är mjuk och go igen.

I går kväll åt Paulina och jag tacos till middag, lika gott som vanligt.

Idag har jag ägnat dagen åt att fixa med mina fotoalbum här på hemsidan, leta vårtecken/knoppar ute, vila och sen var vi faktiskt duktiga och var upp på vinden och bar ner 2 omgångar med vår/sommarkläder, skor mm. Har gått igenom allt och kört första tvättmaskinen, flera väntar. Allt luktar unket, ja vind typ.. uähh…

Vårtecknen kikar fram mer och mer, trots att de senaste dagarna innehållit både regn, snö, hagel och stormvindar!

Ikväll blir det tidig kväll, börjar jobba klockan sju imorgon och det betyder väckning 04.40! 🙄

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 227
  • 857
  • 404 606
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök