Vardagsliv

Bad på Lugnet

Av
den
6 juli 2014

Efter flera timmars knasigt badande på Lugnet och sen grillade hamburgare hos Carina är jag nu heeelt färdig!

Det fina vädret ser ut att hålla i sig även i veckan, sååå skönt!

vader

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  6 juli 2014

  usch usch usch vart ska jag ta vägen??? 😥

  • Svara

   saija

   9 juli 2014

   Bada!!! 😉

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 10
 • 1 252
 • 350 211
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök