Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Bad hela dagen lång!

Av
den
16 juli 2017

Lördag morgon och vi vaknar till strålande solsken så efter frukosten går vi ner till badet igen!

Den här tjejen kan bada precis hur länge som helst! Ibland var jag tvungen att tvinga upp henne för att värma sig en stund.

Farmors tokfia! 😍

Kolla den söta gluggen! 2 tänder har hon tappat nere.

Mitt på dagen kom Vanessas mamma, Daniel, lillebror Vincent och deras hund och joinade oss.

Tack för en mysig dag! ❤

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  16 juli 2017

  Härliga foton, måste nog publicera några i min blogg också, hon går verkligen “all in”!!!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 145
 • 950
 • 430 568
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök