Av
den
21 oktober 2020

Idag åkte jag in till kontoret en sväng. Eller nä, det blev inte bara en sväng, det blev en hel dag

Jag är så glad att Paulina och jag bara bor ett par hus ifrån varandra för då kan jag orka kila upp en sväng hos henne och träffa Noelle en stund även efter en lång arbetsdag.

Imorgon och på fredag jobbar jag hemifrån igen och i nästa vecka börjar jag jobba heltid på kontoret. Vilken omställning det kommer att bli!

Imorgon ska jag följa med Paulina och Noelle till det första besöket på BVC.
Det ska bli spännande att se om Noelle fortfarande växer som hon ska och väger mer än sist.

Nu är det nattnatt här!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  21 oktober 2020

  Ljuvliga foton som doftar bebbe ända hit! 💖

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 86
 • 764
 • 429 507
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök