Foto Semester/Resor

Babianerna på Skansen

Av
den
13 juli 2020

När man kommer ut från Skansenakvariet så kommer man till Babianerna som är himla roliga att titta på. Här fastnade jag länge!

Eeehhh… de är inte direkt blyga…

Det är till att ha det mysigt!

Lite trött efter allt lekande

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  13 juli 2020

  😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 151
 • 739
 • 402 982
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök