Vardagsliv

AW och premiär på Bowlingen

Av
den
27 januari 2018

Igår var Paulina och jag på Bowlingen. Äntligen har de sänkt åldergränsen så att även hon kan komma in! 😀

Innan vi gick ut samlades vi ett gäng hemma hos Cecilia från jobbet. När Cecilias kille fick höra att jag var finne bjöd han på ren sprit och jag kunde ju inte gärna tack anej så det blev en “blöt kväll”, haha! Väl framme på bowlingen så träffade jag Simons gamla bästa kompis Viktor och hans tjej och det slutade med att vi bowlade med dem. Inte för att jag minns så mycket, haha, men det finns tydligen filmbevis! 😂😬

Det innebar att vi helt och hållet missade Pain som spelade vilket var lite synd, men en skojig kväll hade vi visst ändå!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 23
  • 741
  • 429 248
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök