Vardagsliv

AW och nattklubbskväll

Av
den
25 februari 2018

I fredags efter jobbet sprang jag ärenden först i Kupolen och sen vidare till Falun. Kom inte hem förrän strax innan sex och då blev det bråttom att göra sig klar.
De andra sågs ute för att käka på Pitchers men med min ekonomi funkar det inte så jag och Paulina tog bussen in till stan vid 22-tiden och mötte upp de andra på Bowlingen.

Jag har fortfarande träningsvärk av allt dansande och vi hade en riktigt rolig kväll!
Men jaa, nu för tiden verkar det ta några dagar för mig att återhämta mig så jag är fortfarande ganska slut. Igår sov jag till 12! Vet inte ens när det hände senast!?

Imorse gick jag upp i tid, städade lite och röjde undan men sen hamnade jag på soffan en stund igen innan jag tvingade mig ut på en långpromenad med vovve.
Nu är det snart söndagkväll igen, veckorna går så himla fort! Jaghar många tidiga mornar de närmaste veckorna så mitt liv kommer att bestå av att sova och jobba. Att gå upp strax efter 4 varje morgon är tufft och då behöver jag all sömn jag kan få.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 240
  • 2 467
  • 406 571
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök