"Jobbigt" Vardagsliv

AW med inlåsning, bombhot och schysst mat

Av
den
8 mars 2019

Igår kväll efter jobbet var vi ett gäng kollegor som hade bokat “Escape Room”, även kallat “Äventyrsrummet” här i Borlänge.

Vi delade in oss i två lag och sen blev vi inlåsta i varsitt rum i 60 min. Mitt lag blev inlåst i Bombrummet och jag och 3 kollegor kämpade i en timme för att ta oss ut, tyvärr utan lycka, vi blev sprängda!

Det andra laget hamnade i Paparazzirummet.

Utan att spoila för mycket så går det hela ut på teamwork, att tillsammans söka igenom rummet och komma på ledtrådar för att ta sig vidare. Ni kan läsa mer på deras hemsida.
Det var iallafall riktigt kul och klurigt och helt klart värt att testa om du har chansen!

Efter att vi dött så tog vi oss till Pinchos för att äta lite god mat.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  8 mars 2019

  Det lät skoj, man behöver alltså inte jobba sig svettig om jag förstår det rätt? Kanske skulle passa en korsordslösare som jag…Puss o trevlig helg

  • Svara

   saija

   12 mars 2019

   Nej inte alls, det är inte som fångarna på fortet, utan mer klurigt, leta saker, lösa kombinationer och gåtor-ish. Jättekul!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 2 591
 • 402 344
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök