"Jobbigt" Vardagsliv

AW med Coor

Av
den
26 maj 2018

Igår var hela Coor i Borlänge inbjudna till AW på Liljan i Borlänge, så trevligt!

Vädret var toppen!

Paulina och jag gick från jobbet och satte oss i parken och förfestade lite innan vi gick in till Liljan.

Härligt att sitta ute i solskenet med en drink, tillsammans med kollegor och lyssna på bra musik.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 193
  • 1 854
  • 401 098
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök