Foto Vardagsliv

Avkoppling genom fotografering

Av
den
13 oktober 2018

Det absolut bästa sättet för mig att koppla av på är att gå ut och fota, oavsett om jag går utanför dörren i närområdet eller om jag lyckas ta mig längre bort. Till avkopplingen hör också efterbehandligen av bilderna.
Att komma in från en lång stund ute, sätta sig i soffan med en kopp kaffe, stoppa minneskortet i datorn, föra över alla bilderna och börja redigera. Bland det bästa som finns!

Jag har skapat en enkel sida för att ha någonstans att samla mina foton så att jag slipper lägga så himla mycket här, även om det kommer att förekomma en hel del “dubletter” ändå. Jag vill ha någonstans att samla mina egna favoriter och så vill jag kunna se hur jag utvecklas med tiden.
Kika gärna in om ni vill 😀

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 43
  • 804
  • 350 400
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök