Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Att inte må helt hundra, trasig diskmaskin och skräckfilm

Av
den
20 januari 2019

Jag blir tokig av att må så här!
Att vara halvt handikappad för att jag knappt ser något, att ständigt ha ont i huvudet, som ett tryck.
Ni vet när man känner att det inte riktigt är som det ska?
Jag är snurrig, illamående, känner inte igen mig själv helt enkelt. Hur som helst är det jättejobbigt och jag hoppas verkligen att det är något snabbt övergående.

Jag kan sitta vid datorn korta stunder, tills det börjar flimra framför ögonen och jag inte kan stava längre. Jag klarar knappt av att läsa. Att se på tv går en stund, sen blir jag illamående även av det.
Vad tusan ska jag sysselsätta mig med?

Idag ska jag iallafall försöka klura ut var jag ska köpa delar till diskmaskinen.
Hela den övre korgen har trillat av på grund av att fästena har smulats sönder. Jag googlade i veckan och det verkar iallafall som om man kan köpa sådana fästen som reservdelar. Men hur kan 8 små plastpluppar vara så galet dyra?!
Jag ska se om det finns på flera sidor och sen måste jag även klura ut hur tusan de ska sitta.
Vad bekväm man blir med diskmaskin!
Jag HATAR att diska för hand! Och eftersom jag är känslig mot vatten så får jag även utslag. Nä diskmaskinen måste lagas så snart som möjligt!

Igår kväll hade vi lite tjejkväll här hemma med chips och skräckfilm. Jenny, jag, Paulina och två vovvar i soffan. Mysigt!

Idag borde jag städa men jag har verkligen ingen inspiration så det blir nog bara det mest nödvändiga, tvätta lite, torka av i badrummet och dammsuga.
Imorgon är det dags för en ny arbetsvecka, det är inte klokt hur fort helgerna går trots att man knappt lyfter ett finger!

Nästa helg ska jag iväg med jobbet på fest. Det ser jag fram emot så jag hoppas verkligen att jag mår bättre då!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Lisa

  20 januari 2019

  Hej Saja!Det låter fruktansvärt att ha så ont i huvudet. Jag har en väninna som har nackvärk i nacken som vara olika länge och återkommer ganska ofta. Och flera timmar dom gångerna hon har ont. Det enda som hjälper henne, är att hon har en spikmatta som hon lägger under nacken och huvudet. Hon har inte migrän, utan det är neurologiskt. Hon har provat allt möjligt, men det har inte hjälpt henne. Hennes värk kan komma precis när som helst. Och den kan pågå flera timmar. Bara ett tips, går ju att prova.Vilka vackra bilder du fotar. Lycka till! Kram Lisa.

 2. Svara

  ejmis

  20 januari 2019

  Om du har haft så ont i huvudet i flera dagar så borde du nog åtminstone ringa 1177 och höra vad dom säger. Krya på dig!Kram!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 88
 • 749
 • 429 950
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök