Länkar & Shopping Webbigt

Att förstora sitt foto på canvas online

Av
den
13 juli 2014

Att handla på nätet föredrar väldigt många och jag tänkte ge ett tips som kan underlätta ditt köp.

Spelar faktiskt ingen roll vad du ska köpa men som exempel kan vi ta framkallning av foto på canvas.

Vid framkallning av sina foton på nätet jämfört mot en butik nere i stan kan skillnaden vara stor, men i slutändan är det nog priset som avgör samt även kvalitén. Jag nämnde tidigare foto på canvas, en produkt som du kan tjäna flera hundralappar på genom att framkalla på Internet.

Att fotografera älskar väldigt många och att förstora fotona på canvas är både unikt och modernt. Mitt tips som kan underlätta ditt köp är att istället för att jämföra nätbutiker var för sig, borde du helt enkelt besöka en komplett jämförelsesajt som även upplyser kundomdömen från andra som har handlat liknande produkter.

Ditt canvasfoto kommer att hänga på väggen minst ett par år, därför är det viktigt att lägga ner lite extra tid och välja rätt tryckeri jämfört med om du istället skulle beställa en vanlig T-shirt.

 

Den här bilden som jag tagit skulle jag kunna tänka mig att ha som en canvastavla
rosa

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 36
  • 749
  • 352 541
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök