Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Återuppstånden från de döda!

Av
den
11 oktober 2019

Ja jösses vilket kärt välkomnande jag fick till Sverige och hem efter semestern!
Jag hann jobba en dag, förra fredagen, innan jag blev sjuk.

Jag blir sällan riktigt sjuk (ta i trä!) men någon gång per år, eller i bästa fall bara vartannat, så blir jag ordentligt sjuk, och det här var tydligen en av de gångerna.

Jag har legat totalt däckad med täppt näsa, värk i hela kroppen, huvudvärk, feber, hosta, ont i halsen, ont i lungorna och som om inte det vore nog så fick jag min mens samtidigt med vidrig mensvärk.
Paulina har varit lika dålig och vi har legat nerbäddade i varsin ända av soffan.
Det har verkligen varit synd om oss!

Jag bröt till och med mitt löfte om att aldrig någonsin använda Nezeril igen. Jag som missbrukade Nezeril i nästan 7 år kämpade som en galning för att sluta och då lovade jag mig själv att aldrig mer använda skiten.
Men när man ligger där med en helt igentäppt nos och dessutom med rosslande lungor och knappt får luft, ja då finns det bara en lösning.
Men, idag tror jag att jag klarar mig utan den!
I förrgår kväll var jag även tvungen att låna Paulinas astmamedicin för att överhuvudtaget få luft!

Nu känner jag att det är på väg att börja vända, äntligen!
Jag är fortfarande ganska matt och så fort jag gör något fysiskt så svettas jag som en gris och blir helt utmattad men jag har iallafall liite mer ork.
Lungorna värker men som rökare vet jag att det alltid blir så efter en riktig förkylning/influensa och det kan ta veckor och till och med månader innan de är helt återställda.

Jag har jobbat hemifrån i veckan, så tacksam för att jag kan göra det. I måndags var jag på jobbet trots att jag kände att det var på väg att bli riktigt illa men i tisdags insåg jag mig besegrad och stannade hemma. Det är ju inte schysst att smitta ner kollegorna heller!

Nu ska jag bara fortsätta att ta det lugnt och kurera mig hela helgen och sen hoppas jag att jag slipper bli så här sjuk igen på många år!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  11 oktober 2019

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 240
 • 2 467
 • 406 572
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök