Av
den
30 april 2015

 

Nu har jag tillbringat flera dagar med att vara arg, och då menar jag ARG!
Jag behöver nog det… Men det är inte kul för det är inte “jag”.
Inatt vaknade jag 3 gånger av drömmar, exakt vad jag drömde minns jag inte men även då var jag arg. Vaknade till och skakade av ilska!

Jag vet inte vart jag ska göra av min ilska, min frustration? Jag skulle behöva slå på en säck eller något!
Och gnälla av mig, igen… Det känns som om jag ältar… Och det gör jag nog men det är för att jag fortfarande inte fattar. Det är så obegripligt för mig.

Ännu mer obegripligt är att jag är så jävla dum så jag tror mig känna folk, alltid ser det bästa hos människor. När ska jag lära mig?
Lära mig att inte lita på folk, att vara försiktig, försiktig med att visa vem jag är, att inte ge för mycket av mig själv. Och lära mig att folk LURAS, UTNYTTJAR och är OÄRLIGA!

Men jag är ju jag… Hur ska jag kunna ändra mig så att jag blir en kall människa som tror illa om allt och alla? Vill jag verkligen det?

Önskar bara som sagt att jag kunde stänga av, känslor och tankar…
Är sååå arg, och ledsen!

Snälla ni, tänk efter innan ni utnyttjar folks känslor och vänlighet för er egen vinnings skull, det är inte schysst! Alls!
Bara en liten påminnelse till alla…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  30 april 2015

  Bli aldrig bitter min kära dotter, då försvinner all livslust ut genom fönstret. Arg, förtvivlad, ledsen ja alla de känslorna är tillåtna, och de måste ut ur systemet när man är sviken och kränkt. Men sen, sen ska man åter hoppas, glädjas, känna tillit, för vet du, min mamma blev så bitter och det förgiftade hela hennes själ så hon till slut inte heller kunde glädjas med andra. Så förbli alltid min vackra stolta smarta älskvärda unge! Vi stöttar varandra när det behövs o så tar vi nya tag, andas djupt och försöker hitta de små guldkornen i tillvaron. För dom finns där…. :kiss:

  • Svara

   saija

   4 maj 2015

   Jag tror aldrig att jag skulle kunna bli så bitter, annat än för korta stunder då livet känns orättvist.
   Men jag är ju envis och fortsätter kämpa och jag tänker inte låta någon annan förstöra den jag är och faktiskt är ganska stolt över att vara <3

 2. Svara

  Carola

  30 april 2015

  Läser din kloka mors rader, läs dom Saija flera ggr
  Kram :kiss:

  • Svara

   saija

   4 maj 2015

   Mmm jag vet… Och jag kommer aldrig att kunna ändra den jag verkligen är och jag är ingen bitter människa innerst inne. Men ibland kan det kännas så, korta stunder…
   Kram!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 92
 • 785
 • 348 098
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök