"Jobbigt" Vardagsliv

Årets kvinnliga telefonist 2017!!!

Av
den
14 december 2017

Jag vann!

Varje år kring jul så delas det ut lite priser på jobbet. Bland annat årets medarbetare som vi får rösta på under december månad.

Det delas även ut ett pris av cheferna, årets manliga- och kvinnliga telefonist.

Jag satt i lunchsalen på jobbet och pratade med Robin och Anders när plötsligt hela gänget med chefer ställer sig upp och talar om att de nu ska dela ut årets pris.

Först ut var Anders som jag satt bredvid, så kul! Han kom och satte sig igen med sin enorma pokal och jag grattade och inspekterade den samtidigt som jag försökte få i mig lite lax. De ska ropa upp årets kvinnliga telefonist och jag sitter med ryggen mot när jag plötsligt hör mitt namn och känner en hand på min axel. Va!?

Jag reser mig, totalt chockad, tar emot den stora pokalen och försöker tacka, med hela munnen full i lax!

Jag vann även ett jättefint pris, en övernattning för två på Green Hotel i Tällberg, med frukost och 3-rätters middag!

Visst ser det mysigt ut? Får se när jag har möjlighet att åka dit och med vem, presentkortet gäller i 1 år så det är ju ingen panik

Jag blev sååå himla glad! Och chockad! Framför allt för att allt slit har lönat sig och cheferna har lagt märke till det.
För jag har verkligen slitit som ett djur senaste året!
All min energi har jag lagt på jobbet och jag har i stort sett bara jobbat och sovit hela veckorna.

Det har såklart varit tufft emellanåt men jag har en jäkla arbetsmoral och jag tycker om att lära mig nya saker och utvecklas och jag tar gärna på mig ansvar.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  15 december 2017

  puss för att du är bäst

 2. Svara

  Karin

  16 december 2017

  Stort GRATTIS!!!
  Fasiken så skoj 👍🏼😃❤️
  Kram från mig 🤗

 3. Svara

  ejmis

  16 december 2017

  Grattis!! =)

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 51
 • 2 591
 • 402 273
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök