Hälsa & Livsstil

Årets första träning

Av
den
2 januari 2014

 

Idag skaffade jag träningskortFysiocenter. Dels så är det billigt (ca 100 kronor billigare i månaden än Sportlife där jag tidigare tränade), dels så tränar Tobbe där och dels så går det en direktbuss dit nu då de gjort om turerna.

Innan träningen gick vi och hämtade ut ett paket från Gymgrossisten.
Tobbe hade beställt PWO och jag hade beställt Ripped Hardcore

gymgrossisten

Efter träningen åkte vi ner till Ica för att hämta ut ett paket men det hade inte kommit idag heller *SNYFT*
Blir så arg! När man beställer ett paket med expressleverans och betalar 100 kronor extra så ska det inte behöva ta 4 dagar!? Grrrrr :angry:
Håller tummarna för att det kommer imorgon!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Diana

  5 januari 2014

  Klaga o be dom betala tbx! Nää 4 dagar ska det absolut inte ta om du betalat exta för SNABBARE frakt!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 112
 • 787
 • 356 486
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök