Vardagsliv

Årets första åskoväder

Av
den
22 maj 2018

I förra veckan hade vi årets första, men förhoppningsvis inte sista, åskoväder.
Jag ÄLSKAR åskoväder, ju värre desto bättre enligt mig.

Riktigt kolsvart himmel på ena sidan

På andra sidan busskuren sken solen fortfarande!

På bussen på väg hem från jobbet började det regna och när jag kom hem såg jag ut som en dränkt katt!

Satt på altan i flera timmar och lyssnade på mullret, såå mysigt.
Tyvärr har jag en rädd hund men så länge han får vara med mig och Paulina funkar det ok ändå.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 97
  • 749
  • 429 987
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök