Djurliv Humor, Skoj & Tänkvärt

Är du redo att skaffa hund?

Av
den
9 juni 2019

Gör denna lilla test innan
 

Test 1:
För att förbereda dig för hundägandet – gå till veterinären, töm innehållet i din plånbok på disken och uppmana personen i kassan att ta för sig. Fortsätt sedan till stormarknaden och ordna så att din lön kan betalas ut direkt till dess huvudkontor.

Test 2:
Ta reda på hur nätterna kommer att bli. Gå och lägg dig. Vakna när väckarklockan ringer klockan tre. Lägg en 600 kg tung mjölsäck över dig och fortsätt sov. På morgonen tar du ditt “gammvattenglas” från sängbordet och häller det över ansiktet. Ställ klockan på 05.00. Gå upp. Laga frukost. Håll på med detta i fem år. Och se glad ut.

Test 3:
Börja använda ytterskorna inomhus, speciellt efter att du hoppat i alla tänkbara vattenpölar. Besök stadens alla frisörer och be om deras håravfall. Sprid sedan ut detta i ditt hem, fram för allt i soffan, sängen och på dina mörka kläder.

Test 4:
Stänk omkring dig då du diskar och låt det fara på golvet. Förvara dina kycklingben bakom soffan. Fråga dina vänner om de har hittat någon överkörd fågel, ta tacksamt emot den och ta fram den då du får fint besök.

Test 5:
Glöm sportbilen och köp en kombi. Och tro inte att du kan ställa den fläckfri och glänsande på garageuppfarten. Familjebilar ser helt enkelt inte ut så. Leta i sopkorgarna efter en fylld hundbajspåse och lägg den i handskfacket. Låt den ligga. Dra en kratta längs bilens båda sidor. Så där. Perfekt!

Test 6:
Träna på att gå ut. Vänta utanför toaletten i en halvtimme. Gå ut genom ytterdörren. Gå in igen. Gå ut. Gå in igen. Gå ut och ta några steg på trädgårdsgången. Gå tillbaka. Gå nerför gången igen. Gå mycket, mycket fort på stigen i fem minuter. Stanna och inspektera noga varje gul fläck, tuggummi, smutsigt papper och död insekt längs vägen.

Test 7:
Låt bli att vara spontan. Gå alltid hem planerad tid. Gå på promenad fastän du är sjuk, hellre skulle äta din lunchlåda eller fast regnet står som spön i backen.

Innan du slutligen bestämmer dig för att skaffa hund ska du söka upp ett par som redan är hussar och mattar och kritisera deras uppfostringsmetoder och brist på tålamod, för att de låter sin hund äta från matbordet, och sova i sängen. Ge dem goda råd om hur hundens sovvanor, potträning, bordsskick och beteende i stort kan förbättras. Passa på att riktigt njuta – för sista gången i ditt liv är du en lycklig människa.

Nå, hur gick det?
Bra, ring närmsta uppfödare!
LYCKA TILL!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 53
  • 2 860
  • 406 610
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök