Webbigt

Apptips inför 2020 – Daylio

Av
den
1 januari 2020

Nytt år och nya vanor!
För många år sedan var jag en “sån där” som la ner hur mycket pengar som helst varje december för att köpa en ny almanacka, oftast en Filofax, med massor av tillbehör.
Nu för tiden sköter jag allt sånt digitalt eftersom det är så himla smidigt att ha allt i telefonen som man ju ändå bär med sig överallt. Jag använder Googlekalendern ganska flitigt men mest använder jag mig nog av Wunderlist. Jag älskar ju listor!

Jag har ju min blogg för att skriva dagbok i men ibland har jag inte så mycket att skriva, och jag kanske inte heller har tiden, då är appen Daylio perfekt!


Daylio erbjuder dig att ha en privat dagbok utan att behöva skriva en enda rad.


Appen är gratis men du kan köpa en premiumversion för att få fler funktioner.

Välj ditt humör och lägg till aktiviteter du har gjort under dagen.
Du kan också lägga till anteckningar. Daylio samlar in humör och aktiviteter i statistiken och i kalendern. Detta format hjälper dig att förstå dina vanor bättre. Håll reda på dina aktiviteter och skapa mönster för att bli mer produktiv!

Du kan granska alla anteckningar i statistiken på diagram eller i kalendern.

För att göra det ännu bättre kan Daylio erbjuda dig att använda:
★ En stor databas med vackra ikoner för dina personliga aktiviteter
★ Utforska intressant statistik om dina humör och aktiviteter på månads- eller årskartor
★ Dela statistik med dina vänner
★ Anpassa egna humörsnamn
★ Säker säkerhetskopiering och återställning av ditt innehåll via din privata Google Drive
★ Skapa påminnelser som gör att du aldrig glömmer att skapa ett minne
★ Slå på PIN-lås och håll din dagbok säker
★ Exportera CSV-dokument för att skriva ut dina anteckningar

Daylio lagrar inte något av dina personuppgifter. De är helt under din kontroll.

Finns både på Google Play samt i App Store

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  1 januari 2020

  Tack för dina tips. Har laddat hem dom. Jag som du älskar listor 😃🌟✨ gott nytt år ✨🌟

  • Svara

   saija

   3 januari 2020

   Hoppas du gillar den lika mycket som jag 🙂

 2. Svara

  mamma

  1 januari 2020

  Alltså, kanske smart men känns som en återgång till apstadiet! Istället för ord bara symboler,,,både bra och inte! Tänk dig framtiden där böcker, romaner består av sida upp och sida ner av…emojis! HJÄLP!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 70
 • 1 721
 • 342 904
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök