Vardagsliv

Äntligen – underbara väder!

Av
den
24 maj 2012

Som jag längtat efter den riktiga våren/sommaren (för nu är det väl lite både och va?)!

Jag sitter på altanen med min iPad och första koppen kaffe, solen skiner och fåglarna kvittrar helt hysteriskt, det hörs att de är lyckliga. Det är grönt, ljusgrönt, överallt, och det växer så det knakar. I love it!

Mina plantor växer (de som inte dog i flytten), tvätten torkar ute och det doftar underbart från häggen. Ja listan kan göras lång!

Igår blev jag klar med vardagsrummet. Några gardiner har vi inte ännu för de hade plockat bort våra fästen och jag har inte satt upp något på väggarna än så det är vitt och ganska kalt, men jag trivs med det – lättstädat! Haha… Det är lite jobbigt det där med att sätta upp saker på vita helt nytapetserade väggar. Tänk om jag ångrar mig och så blir det fula hål överallt! Så… jag väntar tills jag känner mig mer säker på hur jag vill ha det.

Idag måste jag röja på barnens rum, dammsuuga lite till och till sist skura alla golv. Ikväll kommer äntligen min älskade man hem igen! <3

Imorgon hoppas jag att vi får låna grannens bil en snabbis så att vi kan köra bort en massa skräp till tippen. Det ser inte vidare trevligt ut när vi har en hel hög bråte liggandes ute på gräsmattan utanför altan.

Sen har jag tänkt locka med mig mannen att köpa en ny grill. Vår gamla måste tyvärr hänga på till tippen. När vi skulle grilla sist så nsåg vi att det inte fanns någon botten i grillen! Haha, nog för att vi visste att den var rostig men det hade vi väl inte riktigt räknat med.

Jag ska köpa blommor till mina 2 amplar också så att de kommer upp.

I övrigt ska vi nog bara njuta av vädret, varandra och att vårt “nya” hem! 🙂

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  24 maj 2012

  Det är nog klokt att vänta med att göra hål i väggarna, man behöver bo in sig först. Er grill har väl stått utomhus året runt, inte konstigt den gett upp. Vackert är det ute, men alldeles på tok för varmt., Blinka o jag flämtar ikapp :kiss:

  • Svara

   Saija

   24 maj 2012

   Ja precis, så tavlorna får stå på golvet så länge. Det viktigaste just nu är altanen för det är här vi kommer att BO hela sommaren! Inte klaga på värmen nu mamma, ta ett morgondopp så kanske du håller dig sval! Hur gick det med FBG? Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 154
 • 739
 • 402 989
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök