Foto Vardagsliv

Äntligen, sol och plusgrader!

Av
den
24 februari 2019

Blött och bitvis halt och ganska blåsigt men, alldeles underbart med sol, klarblå himmel och plusgrader.
Jag och Daniel har varit ute på en långpromenad i flera timmar och tittat på ankor och folk, jösses vad mycket folk det var ute idag, alla verkligen passade på!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  24 februari 2019

  Ja idag har det verkligen varit ”jag vill inte gå in”-väder 🤗Här vart det bikini på och så låg jag ute i solstolen drygt 2,5 timme, så underbart 👍🏼Kram från mig

  • Svara

   saija

   27 februari 2019

   Haha bikini? Du är galen!
   Nog för att det är skönt men endast med kläder på än så länge 😉

   • Svara

    Karin

    27 februari 2019

    Det var ju 30 grader varmt på min altan, funkar bra med bikini på då 😁👍🏼

 2. Svara

  mamma

  25 februari 2019

  Underbart, o Ahmed utan hängande tunga! Sötnöten…I sommar tänker jag våldgästa dig några dagar så jag får tid att utforska gamla Falun och kanske åka till Carl Larssongården, hoppas du hänger på, puss

  • Svara

   saija

   27 februari 2019

   Jag sa ju det, det är bara när han slappar som den hänger ut 🙂
   Det tycker jag låter som en bra ide och jag hänger gärna med! <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 150
 • 739
 • 402 969
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök