Webbigt

Äntligen rätt domännamn!

Av
den
28 oktober 2020

Jag fick ett meddelande från Loopia att det var dags att betala för ännu ett år för min domän kryptonell.se.
Men, jag har ju även domänen saija.se och det är den jag vill använda men jag visste att det var sååå mycket jobb med att flytta tillbaks bloggen till saija.se så jag har dragit mig för det.
Eftersom jag äntligen tagit bort namnet Kryptonell så vill jag inte ha den domänen för min sida heller.

Jag kontaktade det bästa webbhotellet som finns, Manufrog/NuNamnes, och Erik var precis lika vänlig och hjälpsam som vanligt. Tydligen fanns det ett inbyggt kloningsvertyg i admindelen som kunde användas och han hjälpte mig med allt.
Så nu är bloggen flyttad och förhoppningsvis ska allt fungera precis som vanligt.

Däremot måste jag göra om mina länkar till bloglovin etc så lite pyssel är det kvar.

Följ min blogg via Bloglovin

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  28 oktober 2020

  Skönt för dig att du fått tillbaka ditt ”rätta namn” igen. Merio är ett jättefint namn ❤️👌🏻

  • Svara

   Saija

   28 oktober 2020

   Ja både på papper och i bloggform, nu är det komplett 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 116
 • 759
 • 430 794
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök