Vardagsliv

Äntligen – mamma flyttar närmare!

Av
den
23 maj 2021

Äntligen är det helt klart och jag kan berätta – att mamma flyttar hitåt och det redan om 2 veckor!

Jag har länge velat ha mamma närmare men hon har inte alls varit pigg på att flytta. Bad henne att iallafall ställa sig i den kommunala bostadskön, ifall hon någon gång ångrar sig, och det gjorde hon. Då tror jag att det liksom såddes ett litet frö för helt plötsligt hade hon kikat på boenden även genom andra kanaler.
Vi fick veta att det fanns en etta ledig i Sundborn, inte mer än 2 mil från mig och med helt ok bussförbindelser.
Hon åkte på visning, tackade ja, och sen visade det sig att alla från visningen tackat ja till lägenheten så nu handlade det om vilken hyresgäst bolaget ville ha. Det var en nervös vecka av väntan men sen kom mailet…
Mamma fick den!


En pärla i Dalarna
Sundborns socken ligger omgiven av blanka sjöar och grönskande skog några mil utanför Falun i Dalarna.
I Sundbornsby finns ett av Sveriges mest kända konstnärshem bevarat som museum, konstnärerna Carl och Karin Larssons hem Lilla Hyttnäs. Vid Stora Hyttnäs intill finns en fantastisk botanisk trädgård att besöka och i hela socknen finns många fina guldkorn.
Inom Sundborns socken bor det ca:3 000 människor. Här finns skolor, förskolor, lantbruk, butiker och ett fantastiskt kultur och naturliv.


Foton från när jag, Paulina, Emil och Noelle åkte till lägenheten för att mäta lite.

Längtar, det kommer att bli så himla bra!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 202
  • 1 854
  • 401 208
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök