Vardagsliv

Äntligen! Jag har bytt efternamn!

Av
den
5 juni 2020

Idag kom det, brevet från Skatteverket, om att jag nu har nytt efternamn (från och med i förrgår faktiskt).
Och riktigt nytt är det ju inte heller, mitt efternamn. Jag hette ju så innan jag gifte mig 2010 och vi tog ett helt eget efternamn, Kryptonell.

När jag tänkte byta tillbaks mitt namn efter skilsmässan så fick jag beskedet att det skulle kosta ca 2000:- så jag har skjutit upp det, i typ 7 år… 😝
Men nu när dottern ska ha barn så undrade hon (som också vill byta) om kostnaden är per person eller för oss alla så jag ringde skatteverket. Då säger de att eftersom jag tar min mammas namn så kostar det inget, och sen kunde ju dottern göra samma sak, så idag fick vi båda besked på att bytet gått igenom.

Det känns toppen, nu återstår “bara” att komma på alla ställen som behöver meddelas angående namnbytet.

Och… bloggen…? Som nu heter Kryptonell.se, här måste jag ju göra nåt.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  5 juni 2020

  Så gött för er. Vet ju att ni velat sett länge. Ha en fin helg Kram

  • Svara

   Saija

   7 juni 2020

   Jaaa underbart! Tack detsamma, kram

 2. Svara

  mamma

  5 juni 2020

  gillar när alla heter likadant! vi är ju Merio-klanen, oslagbara!

  • Svara

   Saija

   7 juni 2020

   Jaaa exakt!!<3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 1 752
 • 392 840
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök