Vardagsliv

Äntligen frisk och läsa tidningar

Av
den
8 september 2013

Nu är jag äntligen frisk från den här hemska halsflussen och jag är sååå lycklig över att kunna svälja normalt igen – yippie!

Har legat och läst en del under tiden jag legat sjuk. Sovit, läst, sovit, läst…. så har mina dagar sett ut.

Jag har kommit på att jag saknar att ha en tidning att läsa.
I alla år har jag köpt tidningar. Både i butik och via prenumerationer. Nu var det dock flera år sedan…

Tidningskungen har en bra deal där man kan prenumerera på 3 olika tidningar varje månad för bara 99:-! Det är ju perfekt!
Antingen så är man snäll och delar inom familjen eller så gör man som jag, tänker EGO 😉
Jag vill ha 3 tidningar själv, i olika kategorier. Mina flexval skulle vara:

Jag ska ta mig en funderare på en sån där prenumeration, speciellt nu till hösten/vintern är det så mysigt att kura ihop sig i soffan med tända ljus, en filt, en kopp varm choklad och en bunt tidningar. Avslappnat och mysigt… och det finns dessutom knappt bättre sätt att få inspiration på.

 

Bara för det “råkade” jag nyss lägga en beställning på en fototidning – “Höst- och vinterfoto”
Jag behöver lite ny inspiration och fototidningar går jag verkligen igång på!

 

Idag har vi haft kanonfint väder här i Falun, varmt och strålande sol. Underbart!
Så nu ska jag faktiskt ta med mig mina fyrbenta vänner och gå en promenad till Tobbes mamma där jag hoppas få en kopp kaffe. Kameran ska nog också få följa med! 🙂

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  9 september 2013

  vilken vacker header du har hittat, underbar! Tidningar, du läser väl allt digitalt eller? vill du verkligen BLÄDDRA??? sötnosen, kanske ses vi imorrn
  Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 6
 • 1 771
 • 432 044
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök