Hälsa & Livsstil

Andra dagen

Av
den
11 mars 2014

Andra dagen av 90 idag.
Jag har lyckats installera vågen och stegräknaren och inatt sov jag med “sömntrackern” på.

Igår åt jag frukost enligt vårt kostschema men lunchen och middagen blev inte riktigt rätt eftersom jag inte hunnit handla. Nudlar till lunch och min goda chili con carne till middag. Men jag tänkte mig för och åt inget annat under hela dagen. Senare på kvällen stoppade jag i min en halv avokado.
Det är tur att jag börjat tycka om avokado :mums: …

Igår kväll shoppade jag mat för en hel vecka enligt kostschemat så nu har jag inga ursäkter!

Gårdagens frukost bestod av havregrynsgröt med mjölk och bär. Jag använde mammas vinbär.
Idag bestod frukosten av en smoothie och ett ägg, såååå gott!

 

Igår kom jag upp i 9500 steg så jag lyckades nästan uppnå målet på 10.000 steg. Idag har jag redan hunnit med dagens styrketräningspass och lite “insanity-träning” men solen skiner så i eftermiddag efter lunchen blir det nog en långpromenad runt sjöarna.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  12 mars 2014

  Hej =)
  Vad ska tabletterna hjälpa till med?
  Alltså hur liksom jobbar dom i kroppen?
  Kramisar

  • Svara

   saija

   13 mars 2014

   XL-S aktiva substans är Litramine som lätt binder upp fett från mat och blir en stor fet fiberkomplex. Detta fett-fiber komplex är för stora för att absorberas i tunntarmen och då utsöndras från kroppen. Man skiter ut fettet helt enkelt, haha

   Det går att läsa mer här:
   http://www.xlsmedical.co.uk/

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 37
 • 804
 • 350 332
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök