Produkttester

Anammas formbara färs av ärta

Av
den
17 oktober 2020

”I samarbete med Anamma…”

Det är många som vill äta mat från växtriket och Anammas grej är att få det att hända. Anamma satsar allt på att göra vegansk mat till något riktigt gott och enkelt, så att vi tillsammans kan minska avtrycket på vår planet.

Är du sugen på att testa växtbaserade alternativ och samtidigt minska klimatpåverkan? Nu finns äntligen Anamma Formbar Färs av ärta! Färsen är rik på protein och är enkel att forma och krydda själv. Formbar Färs kan användas till allt från bullar och burgare till tacos och lasagne! Ett tips är att blanda färsen med lite bönor eller färska örter. Testa att laga dina favoriträtter, fast mer klimatsmarta, med Anamma.

Anamma Formbar färs av ärta är vegansk och glutenfri och tillagad i Sverige. Dess klimatpåverkan är ca 90% mindre* jämfört med svensk nötfärs. Läs mer om ärtprotein HÄR!

Jag tyckte att det fungerade fint som alternativ till vanlig köttfärs. Jag använde den till tacos och med rejält med tacokrydda och tillbehör blev det bra smak, konsistens och “tacokänsla”.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  17 oktober 2020

  Det är synd att veganska produkterna ofta är så dyra. Råvaran i sig, som i det här exemplet, gröna ärter, är ju inte dyr. Men när man omvandlar den till en färsliknande konsistens så blir plötsligt priset många gånger högre. Kanske skulle man sänka momsen på vegetariska produkter för att få fler att handla dem. Tror många väljer falukorven på grund av priset…

  • Svara

   Saija

   18 oktober 2020

   Ja jag håller med! Påsen med ärtfärsen kostade ca 75 kronor – Galet!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 749
 • 429 961
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök