Vardagsliv

Älska film och spel

Av
den
6 april 2012

 

Jag är testpilot på LoveFilm och nu har jag fått hem mitt första paket med en film och ett spel.
Det var enkelt att bli medlem och börja leta filmer. När man hittar något man vill ha hem lägger man det i sin “korg” och där väljer man även vilken prioritet den ska ha. Hur många du får hem åt gånger beror på vilket abonnemang du har.
Du kan även streama film.

Jag valde ett spel som Simon ville spela och en dokumentärfilm jag ville se.

Most Extreme Moments; National Geographic ger dig några av de mest skrämmande och häpnadsväckande ögonblick som någonsin fångats på fi lm. Från en blodsprutande ödla till det största vulkanutbrott som någonsin fångats på fi lm – det här är ögonblick då människor och rovdjur pressar sig själva till det yttersta … och ännu längre.
Kingdoms of Amalur – Reckoning är ett episkt öppenvärld-RPG som utspelar sig i Amalur, en ny mystisk och magisk fantasy-värld.

Leveranstiden var snabb och jag fick de filmer/spel som jag hade som prio ett så hittills är intrycket väldigt positivt! :thumbsup:

 

 

Med LOVEFiLM får du filmer och spel direkt hem i brevlådan.

Brett utbud med de filmerna och spelen du vill se och spela.
Europas största uthyrning av DVD, Blu-ray, TV och spel
Läs filmnyheter, filmtips, intervjuer, tävlingar m.m…
Enkelt, bekvämt och smart…

Hur fungerar det att hyra film & spel?
Du surfar på sajten eller använder sökfunktionen för att välja filmer, TV-serier eller spel du vill hyra. Klicka på “Hyr”-knappen när du hittat något intressant. Titeln hamnar då på din hyrlista där du sedan kan prioritera i vilken ordning du vill få hem skivorna. Vi skickar dem med A-post, du behåller dem hemma så länge du vill och skickar tillbaka dem i våra förfrankerade kuvert och då skickar vi nya hem till dig.

Här kan du läsa mer om hur LoveFilm funkar >>

Nu har vi testat spelet och tittat på filmen så i nästa vecka ska jag skicka tillbaks skivorna och vänta på nästa leverans.
Jag hängde inte riktigt med på vår abonnemangsform som Smartsontestare. Får man vänta en månad innan de nya skivorna kommer eller skickas de ut direkt även fast det bara gått en vecka sedan man fick hem de första?
Måste nog söka lite information där känner jag…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  vuxenmamman

  8 april 2012

  Vi har varit medlemmar i Lovefilm under flera år men slutade för en halv år sedan. Vi blev så trötta på att aldrig få några nya filmer på vår lista. Vi fick vänta så länge så vi tröttnade.Men det var praktiskt.KRAM

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 90
 • 1 252
 • 350 615
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök