Vardagsliv

Alla barnen hemma!

Av
den
26 oktober 2014

Igår fick jag äntligen ha alla mina underbara ungar under samma tak igen! <3

Simon bestämde sig för att komma “hem” och hälsa på i helgen så han kom i fredags kväll. Benjamin hade permis igår och vi passade på att fira genom att gå ut och äta tillsammans. Vi hamnade på Mimos sportbar efter Ardits (Benjamins kompis) rekommendationer och det var verkligen ett bra val, prisvärt och riktigt god mat!
Vi njöt av både pizza, hamburgare, oxfilépasta och oxfiléspett.

 

Benjamin åkte “hem” igår eftermiddag och vi andra ägnade kvällen åt att glo på film och snaska godis.

Idag gick vi till Lugnet och hälsade på och fick fika jättegod Nutellacheesecake. Simon och jag åt middag på McDonalds och handlade lite på Ica Maxi innan han tog bussen (Masexpressen) hem.

Jag har precis skrivit ihop nästa månads matlista och gjort en beställning på hemleverans från Ica Maxi, så skönt och smidigt att få det hemlevererat!

Klockan är bara halv tio men i och med tidsomställningen så är jag supertrött så nu tar jag med mig mobilen och hoppar i säng!
Imorgon, och hela nästa vecka, har jag sovmorgon! Paulina har höstlov och det innebär att även jag får sova.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 22
  • 787
  • 356 109
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök