"Jobbigt" Vardagsliv

Alias: Flygande renen

Av
den
15 december 2018

I torsdags gick vi i chef-kap-drift-coach och trl-gänget luciatåg för våra telefonister på jobbet. Efter lite förberedelse där jag sminkade mig lite för att förstärka min renoutfit (nåja renhorn iallafall) så startade tåget. Det släcktes ner i lokalerna och vi sjöng tyst (det är ju lite svårt att sjunga för fulla halsar då telefonisterna jobbar).
På väg ner till plan 3 kom en ren flygandes!
Japp det var jag! 😂
Jag missade visst de sista trappstegen och flög en bit. Det gick bra men foten fick sig en törn och svullnade under dagen.

I övrigt är det svårt att finna någon egentlig Luciastämning nu när barnen är stora och man inte längre går på luciatåg och uppträdanden på dagis och skola.

Jonna Jintons fina video får mig att känna lite Lucia- och julstämning iallafall 💞

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 156
  • 2 467
  • 405 220
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök