Alias: Flygande renen

Skrivet i:Jobb, Vardagsliv
Taggar:,
saija

I torsdags gick vi i chef-kap-drift-coach och trl-gänget luciatåg för våra telefonister på jobbet. Efter lite förberedelse där jag sminkade mig lite för att förstärka min renoutfit (nåja renhorn iallafall) så startade tåget. Det släcktes ner i lokalerna och vi sjöng tyst (det är ju lite svårt att sjunga för fulla halsar då telefonisterna jobbar).
På väg ner till plan 3 kom en ren flygandes!
Japp det var jag! 😂
Jag missade visst de sista trappstegen och flög en bit. Det gick bra men foten fick sig en törn och svullnade under dagen.

I övrigt är det svårt att finna någon egentlig Luciastämning nu när barnen är stora och man inte längre går på luciatåg och uppträdanden på dagis och skola.

Jonna Jintons fina video får mig att känna lite Lucia- och julstämning iallafall 💞

Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>