Av
den
2 februari 2014

Igår var det full rulle hela dagen.

Jag hjälpte Simon i hans rum samtidigt som jag röjde ur Benjamins rum och fixade iordning det till Paulina. Paulina fick en 120-säng av Carina och Peter och de körde samtidigt hit Tobbes lilla svarta skinnsoffa som står i Simons rum nu.

Det blev en hel del möbelbyten här hemma men det blev bra!

Simon och jag åkte en sväng till Rusta för att köpa svart färg och den “lilla vändan” tog oss nästan 3 timmar. Fasiken vad segt det är att åka kommunalt på helgerna!

När allt som gick att göra i deras rum var klart var det dags för storstädning här hemma så det skulle dammsugas, skuras golv, dammas, skuras badrum mm.

Körde slut på mig totalt men det visste jag redan igår… När jag går hemma hela dagarna och kan ta allt i min egen takt märker jag inte så mycket av fibron. Behöver jag vila så vilar jag liksom…
Men när det blir såna här intensiva dagar så kommer jag på mig själv med att jag inte kan köra på i 110 längre. :jaja:

Men ibland kan det vara värt det, ändå… Barnens rum är jättefina!
Väntar på en borrmaskinsleverans av Bobbo så vi får upp en tavellist på Simons rum, sen ska det rollas på lite mer färg och sen är hans rum helt klart!
Jag ska fota lite senare..

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 119
  • 759
  • 430 798
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök